LỚP HỌC CHỨNG KHOÁN
Khách| Đăng nhập
Tư vấn Đầu tư chứng khoán
Mở tài khoản chứng khoán online eKYC

Bài viết Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC là bài viết bổ sung thêm cho Bài Hướng dẫn Mở Tài khoản Chứng khoán. Như các bạn đã biết, để Mở Tài khoản Chứng khoán tại Công ty Chứng khoán thì bạn có thể thực hiện các Thủ tục Mở theo Cách Mở Trực tiếp hoặc Mở Từ xa. Tuy nhiên, với việc áp dụng phổ biến hơn về công nghệ trong lĩnh vực Tài chính Ngân hàng thì trong thời gian gần đây, có thể bạn đã được nghe qua hoặc biết đến eKYC / Mở Tài khoản qua eKYC. So với các cách Mở thông thường từ trước thì đây là một Khái niệm còn khá mới với nhà Đầu tư ở nước ta hiện nay. Do vậy, để các bạn hiểu hơn về eKYC cũng như cách Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC thì mình sẽ đưa ra một số phân tích cụ thể về Nội dung này.

Bài viết này cũng thường được tìm đến sau khi đã nắm rõ Kiến thức Cơ bản Chứng khoán và biết cách Phân tích Cổ phiếu. Bài viết gồm các Vấn đề chính sau đây:

+ Khái niệm KYC?

+ Khái niệm eKYC là gì?

+ Việc Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC được hiểu như thế nào?

 + Một số lưu ý khi Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC.

—————————————————————

1. Khái niệm KYC là gì?

– Khái niệm KYC là gì: KYC là 3 từ đầu viết tắt Tiếng Anh của cụm từ Know Your Customer, được dịch theo tiếng Việt có nghĩa là Biết về Khách hàng của bạn hay có tên chuyên ngành hơn là Định danh Khách hàng. Hiểu theo một cách cụ thể thì đây chính là quá trình để một tổ chức có được thông tin và xác thực được danh tính của Khách hàng bằng viêc quan sát và nhận định trực quan (Hay xác thực Trực tiếp). Từ đó đảm bảo được Khách hàng thật sự đúng là người mà họ đã đăng ký, tránh trường hợp giả danh người khác hoặc mượn giấy tờ người khác để làm hồ sơ. Thường thì quy trình KYC sẽ bao gồm việc Xác thực CMND hoặc CCCD mà Khách hàng cung cấp, đối chiếu khuôn mặt của họ với hình trên CMND/CCCD, lưu trữ Thông tin lại và sau đó sẽ Kiểm tra để đảm bảo mọi thứ đều chính xác và trùng khớp. Quá trình Xác thực này được coi là KYC truyền thống.

- KYC truyền thống trong Chứng khoán: Cụ thể như khi bạn qua trực tiếp Chi nhánh / Phòng Giao dịch của Công ty Chứng khoán để Mở Tài khoản thì việc Giao dịch viên / Nhân viên Môi giới yêu cầu bạn Kê khai Thông tin cá nhân, Photo CMND/CCCD hay đối chiếu bạn với hình ảnh trên các giấy tờ, … thì bản chất đây chính là KYC truyền thống. Ngoài ra, quá trình KYC còn có thể thực hiện mà không cần gặp mặt nhân viên Công ty Chứng khoán hoặc qua trực tiếp, ở đây chính là khi bạn thực hiện Mở Tài khoản Chứng khoán Từ xa, bạn sẽ được Nhân viên hướng dẫn chuẩn bị giấy tờ và gửi về Công ty Chứng khoán qua chuyển phát, kèm theo đó là các Xác thực của chính quyền Địa phương / Văn phòng Công chứng nơi bạn sống.

Khi nhận được bộ Hồ sơ của bạn, Nhân viên sẽ tiến hành Kiểm tra, Đối chiếu để Xác thực lại Thông tin và đó cũng được xem là KYC truyền thống. Đối với bất kỳ Tổ chức nào, đặc biệt là trong lĩnh vực Tài chính thì quá trình Định danh Khách hàng – KYC đều rất quan trọng để tránh những sự việc bất hợp pháp xảy ra và phòng ngừa các rủi ro từ Khách hàng.

Chứng khoán VPS giữ vững ngôi đầu môi giới phái sinh, thăng hạng trên cả  HOSE và HNX - Kinh tế - Việt Giải Trí

2. Khái niệm eKYC là gì?: eKYC được viết đầy đủ là Electronic Know Your Customer hay dịch sang tiếng Việt là Định danh Khách hàng Điện tử. Đây là quy trình thay vì định danh khách hàng bằng việc gặp mặt trực tiếp, đối chiếu xác thực giấy tờ như KYC truyền thống mình đã chỉ ra ở trên thì eKYC thực hiện định danh khách hàng bằng phương thức điện tử dựa trên sự hỗ trợ của các công nghệ hiện đại mà không cần phải gặp mặt trực tiếp hay chuẩn bị hồ sơ giấy tờ. Bạn chỉ cần sử dụng Máy tính hoặc smartphone có hỗ trợ camera, truy cập được mạng Internet và thực hiện các bước theo hướng dẫn, tự điền Thông tin cá nhân Online, tự chụp và tải lên ảnh giấy tờ và ảnh mình, … sau đó hệ thống bộ máy sẽ tự động xác minh danh tính của bạn có đúng là người đã đăng ký hay không.

Công nghệ được sử dụng trong quy trình eKYC là sự hỗ trợ của video call để tiếp xúc với Khách hàng và các công nghệ trí tuệ nhân tạo AI như xác thực khuôn mặt để so khớp khuôn mặt với ảnh trên giấy tờ, trích xuất số CMND, ngày cấp CMND, đối chiếu các thông tin với cơ sở dữ liệu chung để phát hiện ảnh giả, phát hiện giấy tờ giả, …Từ đó đảm bảo được độ chính xác cao và nhanh chóng cho dù quy trình eKYC chỉ cần thực hiện qua Online. Do vậy eKYC ngày càng được áp dụng phổ biến và hiện nay cũng với các Ngân hàng thì đã có một số Công ty Chứng khoán sử dụng dịch vụ Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC, thường sẽ yêu cầu Khách hàng chụp ảnh CMND / CCCD của họ, sau đó chụp / quay video gương mặt và điền thêm một số thông tin cá nhân cơ bản cần thiết.

VPS nâng cấp tính năng mở tài khoản và đăng ký dịch vụ bằng eKYC

Trong ảnh: Thông báo về Mở Tài khoản Online qua eKYC của Công ty Chứng khoán VPS

Tóm lại, các bạn có thể hiểu cả 2 thuật ngữ KYC và eKYC đều chỉ quá trình xác định danh tính Khách hàng. Trong đó:

+ KYC: định danh qua việc Người đối chiếu trực tiếp truyền thống. Có thể là Nhân viên hoặc Xác thực Chính quyền địa phương hoặc Xác thực Văn phòng Công chứng so sánh trực tiếp với Khách hàng và được sử dụng khi bạn thực hiện theo các Hình thức Mở Tài khoản Chứng khoán truyền thống như Mở Trực tiếp và Mở Từ xa.

+ eKYC: định danh Khách hàng qua công nghệ tự động, được áp dụng trong cách Mở Tài khoản Chứng khoán Trực tuyến 100% Online (mình sẽ hướng dẫn cụ thể ở phần dưới với bên Chứng khoán).

Nếu bạn vẫn còn thắc mắc và cần tư vấn rõ hơn hoặc cần sự Hỗ trợ Tư vấn Đầu tư cả sau Mở thì có thể Đăng ký nhận Tư vấn Mở Tài khoản Chứng khoán tại link sau: Form Đăng ký Nhận Tư vấn Mở tài khoản Chứng khoán hoặc ngay tại Bảng dưới đây:

 

3. Việc Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC được hiểu như thế nào?

Hiện nay, với sự phát triển cũng như phổ biến của công nghệ, eKYC đã dần được biết đến nhiều hơn và hỗ trợ rất tốt trong quy trình Mở Tài khoản Chứng khoán. Bản chất ở đây là bạn sẽ hoàn thành Hồ sơ Hợp đồng Mở Trực tuyến và việc xác minh Thông tin danh tính Khách hàng sẽ được Công ty Chứng khoán thực hiện qua eKYC. Hình thức Mở này có thể thực hiện 100% Online một cách nhanh chóng, thuận tiện bắt đầu phổ biến dần từ cuối Năm 2020 trong Chứng khoán. Do đó, trong trường hợp bạn muốn Mở Tài khoản Chứng khoán nhưng bận rộn công việc, không sắp xếp được thời gian để qua Mở Trực tiếp hoặc Mở Từ xa thì cách Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC sẽ là sự lựa chọn phù hợp với bạn.

4. Một số lưu ý khi Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC 

– Hỗ trợ sau Mở: Như mình đã giới thiệu ở trên, cách Mở Tài khoản Online qua eKYC sẽ được thực hiện hoàn toàn trên Website / App Mobile của Công ty Chứng khoán. Do đó, nếu bạn chọn Mở theo Hình thức này mà không quen biết trước Môi giới nào của Công ty thì Tài khoản Chứng khoán của bạn ban đầu có thể sẽ thuộc dạng Đăng ký Tài khoản Vãng lai. Đây là kiểu Tài khoản thường sẽ được Công ty Chứng khoán phân về cho Nhân viên Tư vấn hoặc Nhân viên Môi giới bất kì Chăm sóc, Hỗ trợ. Tuy nhiên sự Hỗ trợ này sẽ không được nhiều, chỉ xoay quanh một số vấn đề cơ bản và không chuyên sâu. Do đó bạn cần lưu ý về khả năng Hỗ trợ khi chọn Mở Online qua eKYC, đặc biệt là với những bạn mới tham gia vào Thị trường, chưa có nhiều Kiến thức Chứng khoán cũng như Kinh nghiệm Đầu tư.

eKYC nhưng đa phần vẫn kèm Bản Giấy: Bên cạnh đó, nếu xét trên toàn Thị trường Chứng khoán Việt Nam hiện nay thì cách Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC vẫn còn chưa thực sự phổ biến (theo như mình tìm hiểu thì chưa đến 10 Công ty có triển khai eKYC). Do vấn đề Cạnh tranh, đa phần nhiều Công ty mới chỉ mới áp dụng hỗ trợ eKYC để Mở trước Tài khoản trước với khá nhiều hạn chế về Dịch vụ và nếu bạn muốn bắt đầu sử dụng hoàn toàn dịch vụ thì vẫn phải chuẩn bị đầy đủ Hồ sơ bản cứng gửi về Công ty Chứng khoán như các cách Mở truyền thống KYC bình thường.

Hiện nay đến thời thời điểm này của bài viết, theo mình tìm hiểu thì mới chỉ có 2 Công ty Chứng khoán thực sự qua eKYC 100% Online là Chứng khoán Kỹ thường – TCBS và Chứng khoán VPS – VPS. Do đó, bạn có thể chọn Mở tại 1 trong 2 Công ty này nếu muốn Mở ngay Tài khoản Giao dịch hoàn toàn Trực tuyến, còn với các Công ty Chứng khoán khác thì bạn vẫn cần phải bổ sung thêm Hồ sơ sau khi Đăng ký Mở qua eKYC để tạo trước Tài khoản.

eKYC của TCBS và VPS: hiện tại chỉ có duy nhất TCBS và VPS là thực sự 100% Online qua eKYC. Tuy nhiên hiện nay mô hình của TCBS là Mô hình chỉ có Nhân viên hướng dẫn Mở và không có Môi giới (Hỗ trợ thấp),còn Mô hình của VPS là Mô hình thiên về có Môi giới (Hỗ trợ cao).

* Nếu bạn là Khách hàng mới, bạn thực hiện mở tài khoản chứng khoán online qua eKYC tại VPS theo đường LINK phía dưới để được Admin hỗ trợ trong quá trình đầu tư.

  * Link mở tài khoản online 100% qua eKYC tại VPS

Trên đây là Hướng dẫn Mở Tài khoản Chứng khoán Online qua eKYC, nếu bạn vẫn còn thắc mắc và muốn được giải thích thêm thì có thể liên hệ mình theo Thông tin liên lạc phía trên hoặc điền vào bảng dưới, mình sẽ Hỗ trợ cho bạn.

—————————————————————

Lớp học chứng khoán
Tags: khóa học chứng khoán, chứng khoán, nhật ký đầu tư, mở tài khoản chứng khoán, chứng khoán phái sinh, đào tạo chứng khoán phái sinh,;
Ý kiến bình luận:
Hey, If making money were easy, everyone would do it. It isn’t - especially if you have no capital to start with. Most people start a venture, suffer and quit. 50% fail in the first year, 90% within five years. Suppose you have little or no money to start with. Then what? Uber successful entrepreneur, Glen Ledwell, began with almost no money. He financed his company on credit cards and had to get creative. He used the power of joint ventures to grow into a powerhouse online marketing machine - and now he’s sharing his secrets, along with veteran marketer, Mike Filsaime, in this brand new masterclass: How to Instantly Become a Leading Expert in Your Industry, While Being Referred to as 'The Next Big Thing' by Every Respected Influencer in Your Market! Grab your free spot now https://redeyedeal.com/jvhacking This is a tell-it-like-it-is event you do not want to miss! Even if you’ve never sold a product or service online or done any joint ventures yet, because you will after you see this. The digital world is a huge business without spending your own money. Especially if you leverage your relationships. But you have to do it right. Grab your free spot at Glen and Mike’s Online Training! https://redeyedeal.com/jvhacking8 <== Click here now, space is limited. In the digital marketing world, there’s a right way, a wrong way and a profitable way. Choose wisely. Learn how to do it right from the start. Hurry and grab your free spot at Glen and Mike’s Online Training! https://redeyedeal.com/jvhacking To your success
Người gửi: Dahl - (26/05/2023 03:40:46)
I definitely wanted to develop a quick remark to thank you for all of the pleasant ways you are writing on this site. My extensive internet search has at the end been rewarded with brilliant insight to exchange with my relatives. I would tell you that we visitors actually are very lucky to be in a decent network with many outstanding people with helpful techniques. I feel extremely blessed to have discovered the site and look forward to plenty of more fun times reading here. Thank you once more for all the details.
Người gửi: bape outlet - (21/01/2023 11:45:33)
I intended to send you a bit of observation in order to give many thanks again for those exceptional opinions you've contributed at this time. It is really incredibly open-handed with you to convey unreservedly all that a number of us might have offered for sale for an ebook to get some cash on their own, chiefly seeing that you might well have tried it if you considered necessary. The suggestions likewise worked to become great way to comprehend most people have similar zeal the same as my very own to find out whole lot more around this problem. I think there are lots of more pleasant opportunities up front for individuals who view your blog.
Người gửi: kawhi leonard shoes - (20/01/2023 08:54:53)
I just wanted to develop a word so as to express gratitude to you for those stunning tricks you are giving out at this website. My time-consuming internet search has at the end of the day been honored with sensible concept to write about with my friends and family. I 'd point out that many of us visitors are truly lucky to live in a fantastic place with many marvellous professionals with valuable solutions. I feel truly fortunate to have used the webpage and look forward to tons of more pleasurable moments reading here. Thanks a lot again for everything.
Người gửi: russell westbrook shoes - (18/01/2023 09:05:41)
I have to show some thanks to the writer just for rescuing me from such a difficulty. Because of surfing throughout the internet and obtaining things that were not beneficial, I believed my entire life was over. Living without the answers to the issues you've resolved through the article is a critical case, and those that could have badly damaged my career if I hadn't encountered your web page. Your primary understanding and kindness in maneuvering all the details was helpful. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a subject like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks very much for the impressive and result oriented guide. I will not hesitate to endorse the sites to any person who needs to have guidelines on this matter.
Người gửi: kyrie 5 shoes - (17/01/2023 08:44:23)
I must point out my love for your kindness for visitors who must have help with this one niche. Your real dedication to passing the message along came to be incredibly beneficial and have continuously helped individuals just like me to achieve their desired goals. The important instruction indicates much a person like me and still more to my fellow workers. Many thanks; from each one of us.
Người gửi: cheap jordans - (16/01/2023 03:22:56)
My spouse and i have been absolutely thankful when Jordan managed to deal with his basic research from the precious recommendations he grabbed while using the weblog. It's not at all simplistic just to find yourself making a gift of thoughts men and women may have been selling. And we all take into account we need the blog owner to appreciate for that. The entire explanations you have made, the easy website menu, the relationships you will aid to promote - it's got mostly wonderful, and it's leading our son and our family feel that that matter is cool, which is particularly serious. Thanks for all the pieces!
Người gửi: a bathing ape - (14/01/2023 10:56:49)
I actually wanted to make a brief note in order to express gratitude to you for these stunning information you are giving on this site. My extensive internet search has now been rewarded with sensible information to exchange with my friends and classmates. I would point out that we website visitors are rather lucky to dwell in a decent place with many awesome professionals with great tactics. I feel really happy to have discovered your entire website page and look forward to many more excellent moments reading here. Thanks once more for a lot of things.
Người gửi: jordan 6 - (13/01/2023 09:11:03)
I really wanted to type a word in order to express gratitude to you for all of the superb tips you are placing on this site. My time consuming internet search has now been rewarded with extremely good details to share with my company. I 'd declare that many of us visitors actually are definitely endowed to dwell in a fabulous website with many outstanding professionals with good plans. I feel pretty happy to have seen the webpage and look forward to so many more cool moments reading here. Thanks a lot once more for all the details.
Người gửi: goyard outlet - (12/01/2023 03:43:13)
I want to express my gratitude for your kind-heartedness supporting those who require help on that field. Your real commitment to getting the solution all around has been unbelievably advantageous and have consistently made ladies just like me to achieve their targets. The important facts means much to me and especially to my peers. Best wishes; from everyone of us.
Người gửi: golden goose - (10/01/2023 01:05:10)
I in addition to my guys ended up reading through the excellent solutions found on your web site then the sudden came up with a horrible suspicion I never thanked the web blog owner for those techniques. My young boys became for that reason happy to learn all of them and now have certainly been using them. Thank you for actually being indeed helpful and then for deciding upon this kind of fine guides most people are really desirous to discover. My very own sincere regret for not expressing appreciation to earlier.
Người gửi: bape shoes - (07/01/2023 06:49:22)
My spouse and i got absolutely cheerful that Albert managed to deal with his inquiry because of the precious recommendations he acquired from your very own web site. It's not at all simplistic to just choose to be offering guides which other people could have been selling. And we see we now have the website owner to be grateful to for this. The entire illustrations you made, the easy site menu, the friendships your site help instill - it's all incredible, and it is assisting our son in addition to our family imagine that the article is pleasurable, which is pretty important. Thanks for everything!
Người gửi: kyrie irving shoes - (05/01/2023 07:23:26)
I would like to convey my passion for your kind-heartedness supporting individuals who need assistance with in this content. Your personal dedication to passing the message all over came to be amazingly valuable and have always enabled guys just like me to get to their aims. Your personal warm and friendly help and advice indicates much a person like me and far more to my office workers. Thank you; from everyone of us.
Người gửi: yeezy - (04/01/2023 12:35:30)
I wish to show some appreciation to this writer for rescuing me from such a matter. Right after exploring throughout the internet and seeing notions which are not pleasant, I thought my life was well over. Being alive devoid of the answers to the difficulties you have solved by way of this article is a critical case, as well as ones which could have adversely affected my career if I hadn't discovered your web blog. Your good knowledge and kindness in handling all areas was priceless. I'm not sure what I would have done if I hadn't come across such a solution like this. I am able to at this point look ahead to my future. Thanks very much for the expert and results-oriented guide. I won't hesitate to suggest your blog to any individual who would need support on this subject matter.
Người gửi: palm angels outlet - (03/01/2023 06:40:07)
My spouse and i were quite comfortable that Jordan could finish up his web research while using the precious recommendations he received using your web site. It's not at all simplistic to just possibly be making a gift of things which some other people have been selling. So we do know we have got the website owner to give thanks to because of that. Most of the explanations you have made, the simple blog menu, the friendships your site make it easier to engender - it is mostly remarkable, and it's really letting our son and the family reason why that situation is awesome, which is certainly extraordinarily vital. Thanks for everything!
Người gửi: kd shoes - (01/01/2023 01:56:08)
I want to voice my appreciation for your kindness for women who need guidance on in this content. Your personal commitment to getting the message all-around has been remarkably helpful and has all the time helped individuals like me to attain their aims. This useful facts can mean a whole lot a person like me and somewhat more to my office colleagues. Warm regards; from each one of us.
Người gửi: off white nike - (31/12/2022 02:43:10)
I and my guys have been following the excellent strategies on your web site and so quickly developed a horrible feeling I had not thanked the web site owner for those techniques. All the guys became glad to read through all of them and have in effect simply been enjoying those things. Appreciation for genuinely very helpful as well as for opting for this form of superb areas most people are really desirous to be informed on. My honest regret for not saying thanks to sooner.
Người gửi: golden goose - (29/12/2022 02:06:22)
I simply had to thank you very much again. I'm not certain what I would've carried out in the absence of the pointers revealed by you regarding such industry. It absolutely was a daunting issue for me personally, but being able to see your skilled technique you resolved that forced me to cry for joy. Now i'm happier for the service and then hope that you are aware of an amazing job you are doing educating people through your webblog. Probably you've never got to know any of us.
Người gửi: kyrie shoes - (28/12/2022 02:04:23)
Thank you so much for giving everyone a very terrific opportunity to read articles and blog posts from this web site. It is often so ideal and jam-packed with a great time for me and my office peers to visit the blog minimum 3 times every week to read through the fresh secrets you have got. Of course, I'm actually contented for the superb methods you give. Selected 2 ideas in this posting are easily the most efficient we have all ever had.
Người gửi: off white clothing - (26/12/2022 01:37:44)
I precisely wished to thank you so much once again. I'm not certain the things I would've used without those recommendations documented by you about such a situation. This has been a very traumatic difficulty in my position, but viewing your skilled style you managed that forced me to jump for fulfillment. I'm just thankful for this help and as well , expect you really know what a great job you are doing teaching most people with the aid of your webpage. More than likely you have never come across any of us.
Người gửi: yeezy - (25/12/2022 06:50:53)
I not to mention my pals have been analyzing the excellent strategies on the website and so the sudden I had a horrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those tips. My young men were absolutely stimulated to read all of them and have now in fact been making the most of those things. Thank you for genuinely simply considerate and then for using this sort of terrific subjects millions of individuals are really desirous to discover. My very own honest apologies for not saying thanks to earlier.
Người gửi: off white - (24/12/2022 02:41:41)
I needed to create you the little bit of observation to be able to give many thanks the moment again relating to the pleasing concepts you have documented at this time. This is quite unbelievably generous with you giving extensively what exactly many of us could have offered for an e book to end up making some dough on their own, notably since you could possibly have tried it if you ever desired. The strategies likewise worked to be a easy way to recognize that many people have similar dream similar to my own to see lots more pertaining to this matter. I'm sure there are lots of more enjoyable times up front for many who start reading your blog.
Người gửi: alexander mcqueen - (22/12/2022 09:20:00)
My spouse and i have been really lucky when Chris managed to finish off his preliminary research through the entire ideas he grabbed out of the site. It is now and again perplexing to simply always be making a gift of points that people today have been making money from. So we figure out we now have you to thank for this. The most important explanations you made, the easy website menu, the relationships you will help promote - it is most fantastic, and it's facilitating our son in addition to us consider that the concept is satisfying, and that's highly pressing. Thanks for everything!
Người gửi: cheap jordans - (21/12/2022 03:48:47)
I enjoy you because of all your efforts on this website. Ellie take interest in working on investigation and it's easy to understand why. My spouse and i learn all about the lively tactic you provide very helpful strategies via your web site and even invigorate response from the others about this idea while our own child has always been discovering a whole lot. Take pleasure in the rest of the new year. You have been conducting a splendid job.
Người gửi: off white - (20/12/2022 10:20:46)
I together with my friends ended up studying the nice things from the blog and then suddenly got an awful suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those strategies. All the guys are actually absolutely very interested to read all of them and have in reality been enjoying these things. Appreciate your actually being well accommodating and for settling on these kinds of helpful subject areas millions of individuals are really wanting to be informed on. Our own honest regret for not expressing gratitude to you sooner.
Người gửi: supreme clothing - (19/12/2022 05:02:50)
I would like to express my thanks to this writer just for rescuing me from this particular circumstance. Because of researching through the the web and getting thoughts which are not helpful, I was thinking my life was gone. Living minus the approaches to the problems you have resolved as a result of your main article content is a critical case, as well as ones which could have in a negative way affected my career if I had not noticed the website. Your main competence and kindness in maneuvering every part was priceless. I am not sure what I would have done if I hadn't encountered such a step like this. I can at this time relish my future. Thank you very much for this skilled and amazing help. I will not think twice to suggest the sites to anyone who needs and wants assistance about this situation.
Người gửi: air jordan travis scott - (17/12/2022 11:28:15)
My wife and i ended up being so happy that Louis managed to carry out his basic research through your ideas he obtained out of the web page. It is now and again perplexing to simply continually be handing out instructions that many others might have been trying to sell. So we figure out we've got the writer to appreciate because of that. The main explanations you have made, the simple blog navigation, the friendships you can give support to promote - it is all astounding, and it's really leading our son in addition to our family feel that this situation is awesome, and that is exceedingly important. Thank you for all the pieces!
Người gửi: supreme clothing - (16/12/2022 04:39:28)
I am also commenting to make you know what a helpful discovery my friend's princess developed browsing your webblog. She came to understand a lot of things, which include what it is like to have an excellent helping mindset to let folks without problems understand a number of grueling topics. You undoubtedly did more than our expected results. Thank you for churning out these essential, trusted, edifying as well as easy thoughts on the topic to Jane.
Người gửi: golden goose - (15/12/2022 10:44:33)
I have to show thanks to you for rescuing me from this particular instance. Just after looking out through the internet and seeing concepts which are not helpful, I was thinking my life was well over. Existing devoid of the approaches to the problems you've sorted out by means of this short article is a critical case, as well as the ones which might have in a wrong way damaged my career if I had not noticed your web site. That natural talent and kindness in controlling all areas was very helpful. I'm not sure what I would have done if I had not come across such a stuff like this. It's possible to now look forward to my future. Thanks for your time very much for the expert and effective help. I won't hesitate to recommend the sites to anybody who requires care on this area.
Người gửi: supreme new york - (14/12/2022 06:04:55)
I am commenting to let you understand what a impressive experience my cousin's child obtained checking the blog. She realized a lot of details, which include how it is like to possess a very effective coaching heart to make most people really easily fully understand certain multifaceted topics. You actually did more than her expected results. Thank you for offering these necessary, safe, educational and in addition easy thoughts on this topic to Janet.
Người gửi: curry shoes - (13/12/2022 01:55:59)
I just wanted to jot down a word in order to thank you for all of the unique solutions you are posting here. My considerable internet investigation has at the end been compensated with sensible knowledge to write about with my guests. I 'd claim that most of us site visitors actually are extremely blessed to be in a superb website with so many brilliant professionals with useful hints. I feel somewhat fortunate to have used the website page and look forward to really more excellent times reading here. Thanks a lot once again for all the details.
Người gửi: supreme clothing - (11/12/2022 08:13:05)
My husband and i felt now thrilled Chris could round up his investigations out of the ideas he got from your very own web pages. It is now and again perplexing to simply be handing out instructions which the others could have been trying to sell. And we all know we have the writer to give thanks to for that. The explanations you've made, the simple website navigation, the relationships you aid to promote - it's many fabulous, and it's really letting our son in addition to us understand that idea is exciting, and that is really serious. Many thanks for the whole thing!
Người gửi: jordan travis scott - (10/12/2022 01:55:02)
Thank you so much for providing individuals with an exceptionally remarkable opportunity to read articles and blog posts from this web site. It's usually very cool and as well , full of a lot of fun for me and my office fellow workers to search your blog minimum thrice in a week to see the fresh things you have. Not to mention, I am just at all times amazed with the sensational tips you serve. Selected 1 areas in this posting are easily the most suitable I've ever had.
Người gửi: curry shoes - (09/12/2022 07:30:49)
I needed to compose you one bit of word so as to say thanks a lot again just for the fantastic opinions you've featured on this website. This is so tremendously generous with people like you to deliver freely all numerous people might have distributed as an e book to earn some dough on their own, specifically now that you could possibly have done it if you decided. The guidelines as well acted to be a great way to be sure that other individuals have similar interest just like my own to learn much more with reference to this issue. I am certain there are several more pleasant situations in the future for many who take a look at your site.
Người gửi: curry 6 - (08/12/2022 01:26:57)
I definitely wanted to post a small comment so as to thank you for some of the precious pointers you are giving here. My time intensive internet look up has at the end been honored with sensible insight to go over with my family. I would point out that most of us site visitors are very much fortunate to exist in a magnificent website with very many special professionals with beneficial tricks. I feel really blessed to have encountered your web page and look forward to so many more fun moments reading here. Thanks once again for a lot of things.
Người gửi: golden goose sneakers - (06/12/2022 04:39:04)
Xin tư vấn
Người gửi: Anonymous - (24/11/2021 04:29:05)
Họ và tên
Nội dung  
Tin bài đã đăng
Mở tài khoản chứng khoán tại VPS để nhận được nhiều đãi ngộ tốt nhất bởi Lớp học Chứng khoán
Hướng dẫn mở tài khoản online tại VPS
Mở tài khoản công ty chứng khoán uy tín
THÔNG TIN LIÊN HỆ
Điện thoại: 0985218356
Zalo: 0985218356
Tham gia nhóm facebook
Tham tham gia nhóm zalo
Đăng ký mở tài khoản miễn phí
MỞ TÀI KHOẢN CHỨNG KHOÁN
Mở tài khoản tại VPS
Mở tài khoản tại TCBS
BÀI VIẾT ĐƯỢC QUAN TÂM NHIỀU NHẤT
Khóa học chứng khoán miễn phí cho F0
LESSON 2: Biểu tượng Bò và Gấu của thị trường chứng khoán
Lệnh ATO và Phiên khớp lệnh định kỳ xác định giá mở cửa
Điểm PIVOT POINT mỏ vàng của Jesse Livermore
Chỉ số VNAllShare là gì? | Cách xác định và ý nghĩa của chỉ số VNAllShare
LESSON 1: Tẩy não - Bản chất của thị trường chứng khoán
Khóa học Đầu tư chứng khoán
VIDEOS XEM NHIỀU NHẤT
Mười-chín-kinh-nghiệm-đắt-giá-trong-đầu-tư-chứng-khoán-nhất-định-phải--biết
Kỹ năng đầu tư chứng khoán | Bí kíp đầu tư dựa trên mối quan hệ giữa các bộ chỉ số
Phân tích cơ bản chứng khoán | Bản chất của doanh thu, lợi nhuận
Phân tích cơ bản chứng khoán |Điểm cốt lõi Cổ phiếu tăng giá bền vững |
Cổ phiếu vượt đỉnh mọi thời đại cơ hội vàng cho nhà đầu tư
Bộ lọc cổ phiếu tăng trưởng và cổ phiếu cơ bản
Các phương pháp phân tích cổ phiếu thường được áp dụng hiện nay
THĂM DÒ Ý KIẾN
Thông tin Hệ thống cung cấp có hữu ích không


LIÊN KẾT WEB
THỐNG KÊ TRUY CẬP
Số người đang truy cập:
Số người truy cập hôm nay:
Tổng số lượt truy cập:

© Bản quyền thuộc về Admin Mai Thế Thuận
Đầu tư & Hợp tác đầu tư chứng khoán chuyên nghiệp, Hỗ trợ đào tạo chứng khoán cơ bản và nâng cao
Mobile: 0985.218.356/0939.928.568, Zalo/skype: 0985.218.356
Email: thuanmaithe@gmail.com; Kênh youtube: Lớp học chứng khoán